TOKO SUMATRA DELI

TOKO SUMATRA DELI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Sumatra Deli. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 20:37 Dit is denk ik het lekkerste wat ik ooit besteld heb via Thuisbezorgd! Echt heel lekker en betaalbaarder dan de concurrenten
20 jun 2022 om 14:42 Keuze en menu opties waren bij een ander bezorgservice iets uitgebreider. Bij een rames speciaal wordt een best weinig groente bij gegeven. Bezorging duurde langer dan een uur.. Het smaakte wel goed. Er werd geen sambal bij geleverd. Ik zal niet gauw
12 jun 2022 om 23:33 Lekker eten!! Nette bezorging
7 jun 2022 om 12:34 Ik heb nog nooit slechter Indonesisch eten gehad. Sayoer Lodeh gewoon in water zonder kruiden bereidt. Pindasaus zo dun als water. 2 pedis (heet) zo flauw als maar kan, vast geen pepertje of sambal in huis. O ja, de bezorger was vriendelijk.
23 mei 2022 om 20:55 De groenten waren te doorgekookt en het vlees was niet bepaald mals. Het smaakte verder lekker en het was genoeg.
17 mei 2022 om 7:39 Heerlijk Indonesisch. Uitgesproken smaken. Lekker warm gebracht
13 mei 2022 om 0:10 Beste Indo food van Oost/Watergraafsmeer. Grote portie voor goede prijs!
11 mei 2022 om 21:25 Was erg lekker en goed warm
29 mrt 2022 om 7:02 Ik had alleen de gado gado maar miste hierin de sperziebonen, nu alleen harde stukken kool . Smaak was goed
25 mrt 2022 om 21:59 Snel lekker en goed warm
22 mrt 2022 om 9:21 Mooi op tijd, heerlijk vers, warm en kruidig. Vriendelijke berzorger!
2 mrt 2022 om 22:04 Eten is erg goed, lekker en goed voormaat. Bezorging duurde wat lang