TOKO SUMATRA DELI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Sumatra Deli. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 19:49 Etem was heerlijk
1 nov 2022 om 22:51 Erg lekker eten, helaas niet helemaal kloppend met wat we besteld hadden. Ipv gebakken banaan was er spekkoek bij gedaan.
19 okt 2022 om 20:12 Het vlees was droog, de kip was droog en aan de groente zat weinig smaak. De rijst was helemaal niet gebakken. De gebakken banaan zat er niet bij Ik heb bij veel andere Indonesische restaurants vele malen beter gegeten, sonde van mijn geld
17 okt 2022 om 0:14 Zeer lekker eten! Altijd raak. :)
30 sep 2022 om 8:24 In de winkel hebben ze lekkerder groentes dan dat je online kan bestellen. Niettemin vers en smakelijk.
3 sep 2022 om 8:00 Very tasty
26 aug 2022 om 20:53 Heerlijk als altijd
23 aug 2022 om 21:36 Eten was ok, minder goed dan je hoopt maar vooruit. Bezorging 85 minuten op een dinsdag. Kan net pech zijn natuurlijk maar ik kreeg flink honger op het laatst.
21 aug 2022 om 20:12 Voor 2 porties bami, sate en bakje rendang duurde het wel érg lang. Anderhalf uur! De bami was erg droog, maar het vlees was prima en smakelijk.
15 aug 2022 om 10:52 Was weer goed en veel!
12 aug 2022 om 8:32 Lekker eten en snel geleverd
17 jul 2022 om 8:58 The food could have used more spices but delivery was on time.